Skip to content

Ponents

RESUMS DE LES PONÈNCIES EN CATALÀ
RESUMENES DE LAS PONENCIAS EN CASTELLANO

 

Maria Begoña Sánchez Galán

Maria Begoña Sánchez Galán és doctora en Ciències de la Informació i Comunicació Audiovisual per la Universitat Complutense de Madrid. Forma part de l’Associació Espanyola d’Historiadors del Cine (AEHC) i és autora de diverses publicacions que giren, sobretot, a l’entorn de la història del cinema. Ha estat professora a la Universitat de Valladolid i a la Universitat Internacional SEK. Actualment, i des de l’any 1996, treballa a Telemadrid.

Títol de la seva ponència a les Jornades: Los cameos de la publicidad en las películas. Una historia del Product Placement

Dia: dimarts 13 de desembre a les 11:30h

Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Lletres (Universitat de Girona)

Anna Amorós

Anna Amorós és doctora en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona. És professora titular de Comunicació Audiovisual i Publicitat a la Universitat de Vigo i presidenta de la Comissió Acadèmica de Postgrau. També és coordinadora del màster “Creació, desenvolupament i comercialització de continguts audiovisuals”. Forma part del grup de recerca I+D CS2, del qual n’és la investigadora principal. L’any 2010 va ser nomenada Periodista d’Honor per l’Associació de Premsa de Vigo.

Títol de la seva ponència a les Jornades: Les relacions entre cinema i publicitat. Aportacions i reflexions en la investigació.

Dia: dimarts 13 de desembre a les 16:00h

Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Lletres (Universitat de Girona)

Stefan Roesch

Stefan Roesch és doctor expert en localitzacions per a pel·lícules. Actualment és Consultor Sènior per a una investigació de mercat de turisme i per l’institut de màrqueting de Baviera, Alemanya.  Ha portat a terme diversos estudis de mercat (qualitatius i quantitatius), desenvolupament de negocis, estudis de viabilitat, consultoria de màrqueting, estratègies de desenvolupament regional i desenvolupament de guions per a la imatge de pel·lícules. Ha estat a Nova Zelanda, treballant com a guia de localitzacions per la pel·lícula “El Senyor dels Anells”.

Títol de la seva ponència a les Jornades: Visiting the Plains of Rohan – the Real and the Imaginary in the Experiences of Film Location Tourists.

Dia: dimecres 14 de desembre a les 9:00h

Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Lletres (Universitat de Girona)

Carlota Guerrero

Carlota Guerrero és coordinadora a Catalunya de la Barcelona-Catalunya Film Commission, l’oficina d’atenció als rodatges de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona que dóna servei als professionals de l’audiovisual des de 1996 a través d’una xarxa de més de 175 municipis.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i en Filologia Anglesa per  la Universitat de Barcelona (UB), ha treballat en el camp de la producció i la gestió audiovisual, tant en l’empresa privada com, en l’actualitat, en l’àmbit de les administracions públiques.

Títol de la seva ponència a les Jornades: Les film commissions com a estructuradores de la gestió del territori com a espai per a rodatges

Dia: dimecres 14 de desembre a les 11:30h

Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Lletres (Universitat de Girona)

José A. Donaire

José Antonio Donaire és geògraf i professor a la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona. Actualment és el director de l’Institut d’Estudis Turístics (INSETUR) de la Universitat de Girona. Una de les seves línies de recerca ha relacionat el turisme amb el postmodernisme. Va ser director de l’Escola Oficial de Turisme de Catalunya. També ha estat responsable del Laboratori Multidisciplinar de Recerca en Turisme (LMRT).

Títol de la seva ponència a les Jornades: El cinema com a promotor turístic

Dia: dimecres 14 de desembre a les 16:00h

Lloc: Sala de Graus de la Facultat de Lletres (Universitat de Girona)

Anuncis
%d bloggers like this: